به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجتالاسلام حمیدرضا رجایی مدیر مدرسه علمیه حضرت جوادالائمه(ع) خمینیشهر شب گذشته در تجمع اقتدار مردم خمینی شهر، به تحلیل عزاداری امام حسین (ع) در ایام محرم پرداخت و با اشاره به آسیبشناسی افرادی که در کربلا نتوانستند از اباعبدالله(ع) حمایت کنند، اظهار داشت: افراد حاضر در کربلا به چند گروه تقسیم می شدند.
وی افزود: گروه اول افرادی بودند که به طور مستقیم در برابر امام حسین (ع) ایستادند و در نهایت موجب شهادت ایشان شدند و گروه دوم نیز افرادی بودند که به حرکت امام بیتفاوت بوده و تنها اهل نصیحت به امام زمان خود بودند که به کوفه نروند و گاهی برای حضرت امان نامه می آوردند، هم چنان که امروز نیز این دسته از افراد را می توان در جامعه، نظام و در بین مردم مشاهده کرد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت جوادالائمه(ع) خمینیشهر، با تشریح ویژگی های گروه سوم از کسانی که امام را یاری نکردند، گفت: این دسته با خارج شدن از کوفه سعی داشتند در کربلا حاضر نشوند، مشابه برخی افراد که در سخت ترین لحظات این مردم و در تحریم ها، رفتند و در بهترین نقاط دنیا زندگی کردند و خود و خانواده خود را مصونیت دادند.
وی اضافه کرد: گروه چهارم نیز افرادی بودند که فقط به عبادت مشغول بوده و هیچ واکنشی به قیام حضرت نداشتند و فکر می کردند با عبادت و دوری از مسائل سیاسی می توانند به بهشت برسند.
مدیر مدرسه علمیه حضرت جوادالائمه(ع) خمینیشهر دسته پنجم را افرادی با قصد یاری امام عنوان کرد و ادامه داد: این گروه دیر به کربلا رسیدند و نتوانستند به ایشان کمک کنند.
حجتالاسلام رجایی تاکید کرد: اگر امروز نیز کسی در حمایت از جبهه اسلام تعلل کند، ممکن است از روی نیت خیر باشد، اما به رستگاری نخواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: دسته دیگر افرادی بودند که با لشکر دشمن آمدند و تا کربلا رسیدند و شهادت سیدالشهدا را دیدند، اما محاسبات آنها اشتباه از آب درآمد و همین افراد در تصاحب غنیمت جنگ کربلا با هم مسابقه گذاشتند تا مبادا یزید بگوید در قضیه کربلا کم کاری کرده اند.
مدیر مدرسه علمیه حضرت جوادالائمه(ع) خمینیشهر، اضافه کرد: برخی از افراد این فرهنگ و ایدئولوژی را دارند، یعنی هم می خواهند زیر پرچم آمریکا و استکبار باشند و هم در نظام جمهوری اسلامی ایران دارای مسئولیت و منصب باشند و این گونه می خواهند بین دنیا و آخرت را جمع کنند.
وی عنوان کرد: امروز اگر کسی بخواهد با وعده این که سایه جنگ را از سر مردم دور کند بار دیگر به این ملت جفا کند و راه را برای نفوذ غرب زده ها و آمریکایی ها باز کند به یقین محکوم به شکست خواهد بود.
حجتالاسلام رجایی تاکید کرد: این ملت مبعوث آمده اند تا یک بار دیگر اجازه ندهند رهبر و امام جامعه، مانند امام حسین(ع) تنها شود و اگر امروز مردم با وجودی که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند نسبت به این تفاهم ایراداتی داشتند، هم چنان در صحنه حضور دارند، از این جهت است که می خواهند به رهبر جامعه بگویند ایستاده ایم و رهبر جامعه را یاری می کنند.
انتهای پیام. /











نظر شما